search icon

Pretraži

CTP oprema – 3 razloga za nadogradnju

CTP oprema - U dinamičnom svetu štampe, praćenje tehnoloških inovacija je ključno za napredovanje. Nadogradnja vašeg osvetljivača ploča (CTP) u početku može izgledati kao velika investicija, ali osigurava veće mogućnosti i napredak u poslovanju.  U ovom blog postu ćemo obraditi 3 razloga zbog kojih ćete možda shvatiti da je sada savršen momenat za zamenu zastarele CTP opreme savremenim Kodak rešenjima.



1. Efikasnost i pouzdanost - CTP oprema



Ako vas vaš trenutni CTP uređaj služi već 7 do 10 godina, to može uticati na vašu produktivnost. Iako možda još uvek funkcioniše, njegova efikasnost se verovatno smanjila, što rezultira opadanjem produktivnosti celog štamparskog procesa.



Kodak je poznat po pružanju kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti u CTP tehnologiji. Nadogradnjom na najnovije Kodak CTP modele, osiguravate poboljšanu pouzdanost, sigurnost i besprekornu integraciju sa najnovijim operativnim sistemima. Ovo ne samo da štiti vaše poslovanje, već vam takođe omogućava da sa poverenjem ispunite rastuće zahteve kupaca. Uz Kodak, dobijate partnera od poverenja koji ulaže u novu CTP opremu koja je dizajnirana da brže isporučuje ploče u štampariju, smanjuje troškove rada i eliminiše neisplativo ponovljanje ploča.

Ofset štampa



Ako se vaše poslovanje u velikoj meri oslanja na ofset štampu, nadogradnja vaše CTP opreme je veoma važna stavka za razmatranje. Ofset štampa nudi vrhunski kvalitet i efikasnost, posebno za duže tiraže štampe. Međutim, savremeno tržište ima povećane zahteve za pločama visokih performansi, a u što kraćem roku. Taj tempo, stariji, ručni CTP uređaji sve teže mogu da isprate.



Najnovija CTP oprema automatizuje i pojednostavljuje proces izrade ploča, i na taj način eliminiše potrebu za stalnim ručnim intervencijam operatera. Od ulaganja ploča do njenog osvetljavnja i sortiranja, Kodak rešenja nude brzinu bez premca, omogućavajući vam da ispunite povećane zahteve tržišta. Smanjenjem troškova rada i energije uz minimalan otpad, ova poboljšanja unapređuju operativnu efikasnost uz povećanje sigurnosti poslovanja preko mreže.



Štaviše, najsavremenija CTP rešenja zadovoljavaju rastući trend personalizovane štampe i podržavaju česte promene dizajna. Sa Kodakom dobijate pristup najsavremenijoj tehnologiji koja daje izuzetne rezultate, podnosi zahtevne efekte završne obrade i efikasno služi raznovrsnoj bazi kupaca.



CTP oprema



Isplativa investicija



Iako nadogradnja CTP opreme zahteva troškove unapred, dugoročne koristi čine je isplativom investicijom. Ako nastavite sa zastarelim mašinama, izlažete se riziku od neočekivanih kvarova, skupih popravki i povećanja cena ugovora o uslugama. Štaviše, zastoji usled kvara opreme dovode do gubitka prihoda i ugrožavaju vaš kapacitet štampanja.



Kodakova savremena CTP rešenja obezbeđuju brži i efikasniji tok poslovanja, smanjuju rizike i obezbeđuju mirnije rukovođenje proizvodnjom. Najnovija Kodak CTP tehnologija nudi poboljšanu produktivnost, vrhunski kvalitet i smanjen uticaj na životnu sredinu. Sa automatizovanim funkcijama, pojednostavljenim operacijama i sposobnošću da se nosi sa širokim spektrom zahteva za štampanje, Kodak vam omogućava da premašite očekivanja postojećih klijenata i privučete nove, što rezultira značajnim povratom ulaganja.



U industriji štampe koja se stalno razvija, nadogradnja vaše CTP opreme pomoću Kodaka je strateški potez koji vam omogućava još veći uspeh u budućnosti.