search icon

Pretraži

KODAK Stream Inkjet Technology

KODAK Stream Inkjet Technology

KODAK Stream Inkjet Tehnologija

Napravljena je da isporuči izuzetan kvalitet — od inovativnog dizajna KODAK PROSPER modularnih mlaznica do optimizovanih i prilagođenih Kodak boja, baziranih na nano tehnologiji.

Glave za štampu KODAK PROSPER imaju precizne silikonske mlaznice koje uključuju najnovija dostignuća industrije u oblasti mikroelektromehaničkih sistema (MEMS) i komplementarne tehnologije metal-oksidnih poluprovodnika (CMOS), zajedno sa zaštićenom tehnologijom precizne kontrole kapljica boje pomoću skretanja vazduha.

Stream drops BlackPredvidljiva, precizna dostava boje na papir

Brzina kapljica boje kod KODAK Stream Inkjet tehnologije je skoro 3 puta veća nego kod drop-on-demand tehnologije– a kotrola postavke kapi, preciznost i uniformnost rezultiraju vrhunskim kvalitetom otiska. Uz neprekidan protok kapi boje, KODAK Stream Inkjet tehnologija omogućava konstantan i konzistentan rad, bez zaustavljanja i pokretanja, što često predstavlja proizvodnu smetnju na drugim inkjet uređajima. Boja izlazi sa ujednačenom veličinom tačke uz njeno precizno pozicioniranje na podlozi, bez obzira na pokrivenost ili vrstu same podloge, čak i pri veoma velikim brzinama.

KODAK Digital Inks Data sheet 2 cropBoje koje daju precizne, postojane kolore

Patentirane boje na bazi nano tehnologije, namenski razvijane za KODAK PROSPER digitalne mašine i sisteme za uštampavanje, daju izuzetnu živost i postojanost kolora.

Sa rasponom boja koji se približava ofsetu, postižu se rezultati koji su ekvivalentni standardima SWOP, SNAP i GRACoL, tako da možete upotpuniti postojeće radne tokove svoje ofset štamparije ovim mašinama i uravnotežiti svoje radno opterećenje.

AX8A8911PROSPER mašine imaju inteligentnu arhitekturu međustaničnog sušenja koja koristi energiju blizu infracrvenog spektra za momentalno sušenje boje. Ovo doprinosi da vaš otisak izgleda skupoceno, pružajući osećaj i u velikoj meri podsećajući na visoko kvalitetne poslove iz ofset štampe, što klijenti i očekuju.

Contact form copy