search icon

Pretraži

KODAK Stream Inkjet Technology

KODAK Stream Inkjet tehnologija je napravljena da isporuči izuzetan kvalitet — od inovativnog dizajna KODAK PROSPER modularnih mlaznica do optimizovanih i prilagođenih Kodak boja, baziranih na nano tehnologiji.

Glave za štampu KODAK PROSPER imaju precizne silikonske mlaznice koje uključuju najnovija dostignuća industrije u oblasti mikroelektromehaničkih sistema (MEMS) i komplementarne tehnologije metal-oksidnih poluprovodnika (CMOS), zajedno sa zaštićenom tehnologijom precizne kontrole kapljica boje pomoću skretanja vazduha.

Predvidljiva, precizna dostava boje na papir

Brzina kapljica boje kod KODAK Stream Inkjet tehnologije je skoro 3 puta veća nego kod drop-on-demand tehnologije– a kotrola postavke kapi, preciznost i uniformnost rezultiraju vrhunskim kvalitetom otiska. Uz neprekidan protok kapi boje, KODAK Stream Inkjet tehnologija omogućava konstantan i konzistentan rad, bez zaustavljanja i pokretanja, što često predstavlja proizvodnu smetnju na drugim inkjet uređajima. Boja izlazi sa ujednačenom veličinom tačke uz njeno precizno pozicioniranje na podlozi, bez obzira na pokrivenost ili vrstu same podloge, čak i pri veoma velikim brzinama.

Boje koje daju precizne, postojane kolore

Patentirane boje na bazi nano tehnologije, namenski razvijane za KODAK PROSPER digitalne mašine i sisteme za uštampavanje, daju izuzetnu živost i postojanost kolora.

Sa rasponom boja koji se približava ofsetu, postižu se rezultati koji su ekvivalentni standardima SWOP, SNAP i GRACoL, tako da možete upotpuniti postojeće radne tokove svoje ofset štamparije ovim mašinama i uravnotežiti svoje radno opterećenje.

PROSPER mašine imaju inteligentnu arhitekturu međustaničnog sušenja koja koristi energiju blizu infracrvenog spektra za momentalno sušenje boje. Ovo doprinosi da vaš otisak izgleda skupoceno, pružajući osećaj i u velikoj meri podsećajući na visoko kvalitetne poslove iz ofset štampe, što klijenti i očekuju.